125 jaar

125

2024 wil voor ons zeggen dat we 125 kaarsjes mogen uitblazen. Dit Jubileumjaar gaan we vieren aan de hand van enkele leuke activiteiten. 


Bij elke activiteit kan je een stempel verzamelen op het kaartje en als je kaartje (bijna) vol is na alle activiteiten kan je dit inruilen tegen leuke prijzen op de kerstmarkt.


Op zaterdag en zondag 17 en 18 februari gaan we van start met de restaurantdagen van het jaar. De jaarlijkse traditie zet verder met een extra feestelijk jubileumdessert.


Op zondag 24 maart blikken we terug naar 125 jaar muzikale prestaties tijdens ons jaarlijks Palmzondagconcert.


Op zaterdag 30 maart brengt Blacksmiths Bullet in Leest het lentegevoel binnen via een echte Leestenaar. Ons Brasscafé Jubilé gaat dan speciaal voor jullie open.


Op zondag 2 juni vieren we echt feest met taart en pannenkoeken.


Op zaterdag 14 september willen we de kinderen en de ouders even de aandacht geven die ze verdienen. Terwijl wij met onze brassband creatief aan de slag gaan met uw kind, kan je ondertussen lekker relaxen met een drankje in onze bodega.


Op zaterdag 19 oktober bouwen we een echt Jubileumfestival. Tijdens deze activiteit zullen verschillende bands optreden terwijl er van een drankje genoten kan worden.


Op zaterdag 16 november is het de beurt aan de dansers. Met een generatiebal geven we jong en oud de kans om de beentjes eens goed uit te slaan.


En op zaterdag 14 december blijven we niet achter op Kerstmis en organiseren we een indoor kerstmarkt. Allen welkom om te proeven van producten uit Leest en omstreken.